Pasikeitus clan'o leader'iui projekto esme keiciasi.
Sita tema bus apie siuolaikini clan'o valdova - Seva, todel pateiksiu truputi istorijos apie ji. Asmeniskai man, pirmasis kontaktas su juo turbut buvo L2-kaimas serveryje (tikru vyru serve), bet tada dar nezinojom vienas kito... Viskas turbut tuom ir pasibaige, kad maciau ivairiu jo nick kaip BangBang / Heineken ir pan. BFD serveryje as atejau pas ji i clan'a IslamicJihad, o jo nick buvo NoName. Cia galejau su juo susipazinti siek tiek artimiau. Taigi mano pasakojimas ir bus apie tai ka mes veikeme BFD serveryje ir kaip jis atrode.
CITATA is IslamicJihad forumo:
Turbut visiems idomu kaip garbaus amziaus zmogus Seva, susigalvoji nick NoName. Sklinda legendos, jog jis Girane pamate NoNameNPC, ir jie pamilo vienas kita.. Kadangi Seva nera NPC, nuemus si trumpini gauname NoName!!! Man rodos si teorija verta nobelio premijos.
Bet, sita sekta plinta iki siol, stai irodymai:
To be continued...
Stai dar vienas sektos irodymas "the effects of NoName flow through you." :
Ir stai visos istorijos kaltininkas NoName :
Paziurekit visi i NoName ausis:
Sklinda legendos, kad NoName gali isgirsti absoliuciai viska
Si ausu sekta plinta iki siol, stai paziurekit i jo ausu klonus
:D:D:D
Owned by Rimtuolis inc.
NoName dvejinasi! Ir tai manau paskutinis screenshot is game, kadangi Rimtuolis isirase mldc system'a. Ir jie linksmai ir laimingai gyveno
>>> CLOSED <<<
CITATOS is IslamicJihad forumo pabaiga.
Buvo linksmi laikai, nezinau kaip kiti, bet as ju tikrai pasiilgstu...
Nauji serveriai - nauji laikai, taigi sitoje temoje meginsime atrasti dar daugiau tiesos apie Seva ir cia bus ta vieta, kurioje, JUS mielieji, su siokia tokia mano pagalba, galesite atrastomis teorijomis pasidalinti su kitais forumo gyventojais.